Anca Badiu
FAQ †FAQ†† Căutare †Căutare†† Membri †Membri†† Grupuri †Grupuri
Înregistrare††::† Autentificare Mesaje private

Crează un subiect nou  Răspunde la subiect
 La Multi Ani draga noastra Anca:) « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
MALINA
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 12:24 am    Titlul subiectului: La Multi Ani draga noastra Anca:) Răspunde cu citat (quote)

Site Admin

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: TURDA

La multi ani draga mea Anca!Iti doresc o aniversare deosebita,frumoasa si speciala...asa ca tine:)Sa ai parte in continuare de multa sanatate,iubire si prieteni care sa-ti coloreze viata si sa-ti incante sufletul!:)Pupici!!!!
[/img]

MORE&MORE
www.anka4life.skyrock.com

Ultima modificare efectuată MALINA la Dum Mai 03, 2009 4:04 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
PATRIK
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 6:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan.nr1&moderator

Data înscrierii: 03/Apr/2007
Locație: Bucharest

Happy birthday, your dear Anca! You know that we love you very much!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Tainted Love
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 8:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 15/Mai/2007
Locație: Sibiu

La multi, muuuuulti ani si din partea mea! Cat mai multe bucurii si ceea ce ne dorim si noi cel mai mult, cat mai multe single-uri, videoclipuri, albume... Very Happy

luczian
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan.nr1&moderator

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

La Multi Ani, multa fericire si sanatate si fie ca absolut orice orice, dar ORICE dorinta sa se transforme in realitate! Sa ai putere de munca in continuare, si sa ne coloram viata in continuare! LA MULTI ANI!
anca
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

STAR

Data înscrierii: 21/Feb/2007

Va multumesc din tot sufletul si va iubesc Smile
MesajTrimis: Joi Apr 30, 2009 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 06/Aug/2007
Locație: alaturi de Anca

Anca, iti doresc multa sanatate pt ca aceasta este cea mai importanta si apoi multa iubire, fericire, si nu in ultimul rand succese depline pe toate planurile si mai ales in cariera sa ne bucuri cu muzica ta, cu vocea ta care ne umple sufletele de bucurie, ne da optimism si speranta in mai bine. Smile

Te pup cu mult drag! Sa ai o zi minunata!

Your music is now my life!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Lau
MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Bucuresti

Desi mesajul meu vine cu ceva zile intarziere iti doresc si eu la muti ani, multa sanatate, fericire, putere de munca si la cat mai multe albune! Te pup! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anca
MesajTrimis: Mie Mai 06, 2009 9:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

STAR

Data înscrierii: 21/Feb/2007

mersi Lau Smile
MesajTrimis: Vin Apr 30, 2010 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 06/Aug/2007
Locație: alaturi de Anca

Un nou an si o noua aniversare pt draga noastra ANCA!!!

Asadar, imi revine placerea de a fi primul care iti ureaza sanatatea indispensabila, fericirea si aprecierea celor dragi, realizarile, implinirile sufletesti si omenesti!!!

Sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe aceasta lume si sa primesti de la Dumnezeu taria de a infrunta toate greutatile, asa cum ai reusit pana acum, si vei reusi mereu, impreuna cu toti cei dragi care-ti sunt alaturi, si pe viitor sper sa ma alatur si eu lor, prin prezenta mea, pt ca deocamdata distanta nu imi permite decat sa iti fiu alaturi cu sufletul, gandul!!!

LA MULTI ANI, DRAGA MEA ANCA!!!! ANIVERSARE MINUNATA, ASA CUM ESTI SI U!!
!

Uploaded with ImageShack.us

Your music is now my life!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
PATRIK
MesajTrimis: Vin Apr 30, 2010 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan.nr1&moderator

Data înscrierii: 03/Apr/2007
Locație: Bucharest

LA MULTI ANI, ANCA!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti