Anca Badiu
FAQ †FAQ†† Căutare †Căutare†† Membri †Membri†† Grupuri †Grupuri
Înregistrare††::† Autentificare Mesaje private

Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
 Discutii Forum « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
Lau
MesajTrimis: Dum Iul 25, 2010 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Bucuresti

Am o curiozitate: cine se ocupa de profilul Ancai de pe facebook? Adica acesta: http://www.facebook.com/#!/ancabadiu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MALINA
MesajTrimis: Mar Iul 27, 2010 11:41 am    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

Site Admin

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: TURDA

E un profil Anca Badiu oficial(suntem la friend list si cei de aici din forum), si altul...(cred ca cel de care intrebi Lau)neoficial...

MORE&MORE
www.anka4life.skyrock.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
adi
MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan nr. 1.

Data înscrierii: 06/Aug/2007
Locație: alaturi de Anca

Azi e ziua aniversara a lui Luci(luczian) asa ca, Luci, iti urez cu mult drag, aniversare frumoasa si sa ai impliniri pe toate planurile! La multi ani!

Your music is now my life!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
MALINA
MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 10:43 am    Titlul subiectului: La multi ani Luci! Răspunde cu citat (quote)

Site Admin

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: TURDA

La multi ani!Iti doresc tot binele din lume,multa sanatate,multe realizari si oameni deosebiti care sa-ti fie mereu alaturi!Te pup cu mult drag Bro'!

Uploaded with ImageShack.us

MORE&MORE
www.anka4life.skyrock.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
luczian
MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan.nr1&moderator

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

Va multumesc mult! Very Happy Sa aveti si voi o vara minunata, in continuare! Wink
anca
MesajTrimis: Lun Aug 09, 2010 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

STAR

Data înscrierii: 21/Feb/2007

LA MULTI ANI LUCI!!!chiar dc urarea mea este cu intarziere ,iti doresc multa sanatate,fericire si sa ti ajute Dumnezeu sa realizezi tot ce ti ai propus pe viitor:)cu mult mult drag! Smile
MesajTrimis: Mar Aug 10, 2010 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fan.nr1&moderator

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

Laughing

merci mult, Anca! Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 Pagina 21 din 21

Mergi direct la:  

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti