Autor |
MALINA |
Trimis: Dum Iul 03, 2011 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
 Admin
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 696
|
Cateodata asa este,oamenii in care iti pui increderea te dezamagesc...e mai nasol cand o fac tocmai cu chestii foarte importante
Sunt convinsa ca in scurt timp vei face si varianta de radio si va fi super ok totul!Piesa este pe val pe net,ai promovat-o si la Tv si place,va intra si pe radio si va avea ascensiunea care o merita,care o meriti si tu
Cat despre raceala sper ca esti mai bine,ca ti-a trecut!F tare faza cu plimbatul km intregi cu Bijoulina...as fi foarte curioasa sa o vad pe mititica la drumetii  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Lun Iul 04, 2011 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 261 Locație: bucuresti
|
eeeh, sanatate sa fie si putere de munca, ca peste tot felul de oameni o sa dam mereu..
cat despre drumetia aia la munte, count me in! perioade lungi din copilarie mi le-am petrecut prin munti, deci mi-s tare dragi. mai ales ca-n perioada asta se fac fructele de padure.  _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
ADI |
Trimis: Lun Iul 04, 2011 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan nr. 1.
Data înscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 523 Locație: Bucuresti
|
Orice dezamagire si deziluzie este compensata cu o bucurie, sau satisfactie venita neasteptat dar meritata pe deplin pt efort, ambitie, munca si valoare. Toate astea reprezinta artista si persoana Anca! Asadar,nu ne pierdem speranta, optimismul ca va fi bine si vor urma lucruri frumoase si neasteptate!
Despre o drumetie in gasca nu pot spune decat DA! Ar fi grozav cu cantat, pt ca avem o voce minunata, a Ancai dar si unii dintre noi sunt convins ca au veleitati artistice, drumetii,foc de tabara!  _________________

I'm ADDICTED to your music! |
|
Sus |
|
 |
PATRIK |
Trimis: Sâm Iul 09, 2011 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 340 Locație: Bucharest
|
Eeeeh... chiar ar fi tare sa facem toti asa o iesire  |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Lun Iul 11, 2011 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 261 Locație: bucuresti
|
Addicted: peste 20.000 de view-uri!
in total, cu inregistrarile de la toate emisiunile, piesa a luat peste 28.000 de vizualizari! _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
ADI |
Trimis: Joi Sep 15, 2011 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan nr. 1.
Data înscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 523 Locație: Bucuresti
|
|