Autor |
DeeDee |
Trimis: Mar Iul 24, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 84 Locație: Giurgiu
|
hello si multumesc ptr (re)primire
imi place chiar foarte mult si varianta cea noua si sper ca sunt sanse sa-i faca si videoclip. si eventual sa fie promovata si in strainatate... sper ca nu gandesc prea departe but who can blame me cand e vorba de Anka?  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
PATRIK |
Trimis: Mar Iul 24, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 340 Locație: Bucharest
|
Video va fii cu siguranta si Anka vrea sa promoveze varianta cu Alina in State  |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Mar Iul 24, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 187
|
dragii mei,din pacate s-au amanat filmarile de joi,fiindca este ingrozitor de cald...oricum,piesa este pe kissfm de 2 saptamani si o sa intre si pe celelalte posturi de radio cat de curand...apropos,adrian iti multumesc pt "superbul microrecital"de la callatis,dar am facut playback la o singura piesa..nu din cauza sonorizarii nu am cantat live...fiind seara hiturilor verii,toata lumea a trebuit sa faca playback..cat despre concerte,o sa va anunt cand o sa ajungem si pe la voi...pupici  |
|
Sus |
|
 |
Adrian Lepadatu |
Trimis: Mar Iul 24, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
forumist activ
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 63 Locație: Braila
|
anca a scris: | dragii mei,din pacate s-au amanat filmarile de joi,fiindca este ingrozitor de cald...oricum,piesa este pe kissfm de 2 saptamani si o sa intre si pe celelalte posturi de radio cat de curand...apropos,adrian iti multumesc pt "superbul microrecital"de la callatis,dar am facut playback la o singura piesa..nu din cauza sonorizarii nu am cantat live...fiind seara hiturilor verii,toata lumea a trebuit sa faca playback..cat despre concerte,o sa va anunt cand o sa ajungem si pe la voi...pupici  |
Anca, eu nu te-am acuzat pt ca ai cantat "playback". Cred ca m-ai inteles gresit. Am spus ca a fost pacat ca nu s-a putut canta live. Nu am contestat talentul tau pt ca stiu ca esti foarte talentata, altfel nu as mai fi scris pe forum si nu te-as mai fi sustinut. Am spus doar ca mi-a parut rau ca nu s-a cantat numai live. Pupici. Imi pare rau daca ai inteles gresit cee ce am zis eu. _________________ Adrian Lepadatu
***ANKA*** |
|
Sus |
|
 |
PATRIK |
Trimis: Mar Iul 24, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 340 Locație: Bucharest
|
Gata cu tema asta pt suntem deja mult si bine OFFtopic....tema e 'my baby tell me why starts on radio'
PS Ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri Anka :* |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Mie Iul 25, 2007 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 187
|
mai adrian,nu ai inteles ce am vrut sa spun..un microrecital inseamna mai multe piese..iar daca ai fi avut vreo indoiala in privintza mea ca si artist n ai mai fii fan Anka...nu? :wink:dar cum a spus PATRIKK,hai sa ne concentram pe piesa baby (tell me why)...sa luati revista ZAU maine..va pupacesc 
Ultima modificare efectuată de către anca la Vin Iul 27, 2007 12:51 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Adrian Lepadatu |
Trimis: Mie Iul 25, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
forumist activ
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 63 Locație: Braila
|
anca a scris: | mai adrian,nu ai inteles ce am vrut sa spun..un microrecital inseamna mai multe piese..iar daca ai fi avut vreo indoiala in privintza mea ca si artist n ai mai fii fan Anka...nu? :wink:dar cum a spus PATRIKK,hai sa ne concentram pe piesa baby tell me way...sa luati revista ZAU maine..va pupacesc  |
Ai dreptate Anca, draga mea!  _________________ Adrian Lepadatu
***ANKA*** |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Mie Iul 25, 2007 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 261 Locație: bucuresti
|
zicea cineva de o promovare prin afara a "Baby tell me why".. cu rusine recunosc ca n-am auzit varianta noua (fiindca tehnologia ori mijloacele deocamdata nu-mi permit), dar cunosc potentialul piesei din varianta de pe album. dintre colegii mei de munca actuali (originari de prin aceeasi zona a Europei ca si Miorita noastra), le-am oferit spre auditie cateva piese semnate Anka. nu mare mi-a fost surprinderea cand am constatat ca tuturor le-a placut foarte (daca nu, cel mai) mult "Baby tell me why"! so, go baby, go, gooo!  _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 12:05 pm Titlul subiectului: on pro fm:) |
|
|
 Admin
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 696
|
|