Autor |
PATRIK |
Trimis: Mar Iun 14, 2011 8:10 pm Titlul subiectului: Noul single "Addicted" |
|
|
fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 340 Locație: Bucharest
|
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Mar Iun 14, 2011 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
 Admin
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 696
|
Noua piesă "Addicted" a fost compusă de Anca Badiu și de Eduard Alexandru
Imi place ffff mult si ma bucur ca o vom asculta peste tot cat de curand,am asteptat-o fff mult  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
ADI |
Trimis: Mie Iun 15, 2011 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
fan nr. 1.
Data înscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 523 Locație: Bucuresti
|
Eu sunt deja "Addicted" dupa ea!  _________________

I'm ADDICTED to your music! |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Mie Iun 15, 2011 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 261 Locație: bucuresti
|
Addicted e putin pentru cum vor fi romanasii dupa piesa asta, in vara asta! De-abia astept s-o aud peste tot!  _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Mie Iun 15, 2011 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 187
|
deci ,joi voi fi la tonomatulDp2,acces direct,cancantv si povestiri adevarate..vineri si sambata pauza,duminica voi fi la danutzsrl,marti la kanald drept la tinta si focus monden..nu se mai schimba nimic:)va pupi _________________
    |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Joi Iun 16, 2011 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
|
Noul single (official audio track) il puteti asculta si aici. _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Vin Iun 17, 2011 1:22 am Titlul subiectului: :) |
|
|
 Admin
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 696
|
Am dat acest link de la canalul oficial tuturor prietenilor sa asculte piesa
Ma bucura enorm faptul ca piesa place,e apreciata...aud numai pareri si cuvinte de lauda
Va fi o vara "Addicted"  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
Sylver Cheetah 53 |
Trimis: Dum Iun 19, 2011 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
 forumist activ
Data înscrierii: 14/Aug/2008 Mesaje: 116 Locație: Milky Way
|
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Joi Iun 23, 2011 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
|
..cat de curand, speram!
In alta ordine de idei, piesa postata pe YouTube a strans in doar 7 zile peste 10,000 de vizualizari. cu toate inregistrarile de la TV postate pe canalul oficial, Addicted ajunge undeva la peste 15,000 de vizualizari.
eu sunt convins ca se poate cat mai mult, asa ca share it, like it, love it cum ati facut-o si pana acum!  _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Dum Iun 26, 2011 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
|
Anca, ziceai la ceva emisiune ca mai astepti inca o varianta la Addicted, de undeva de prin afara. Ce se mai aude, mai vine? Nu de alta dar sunt taaare curios cum o sa sune! _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Lun Iun 27, 2011 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
|
mda,nu stiu ce sa zic luci,am sa ma gandesc la un dj f tare din rom sa faca varianta de club...am sa l contactez zilele astea si sper s o faca cat mai repede ca este oricum f tarziu pt rdouri..pup _________________
    |
|
Sus |
|
 |
Tainted Love |
Trimis: Lun Iun 27, 2011 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 15/Mai/2007 Mesaje: 117 Locație: Sibiu/Frankfurt
|
Anca, felicitari pentru "Addicted" - suna excelent!!! Am vazut si video-uri din emisiunile in care ai fost (la fel de simpatica si frumoasa ca intotdeauna) si acum astept cu multa curiozitate si clipul !!! Si mi-au placut ENORM si "More & more" si "Amazing" (versiunea ta). Toti cei care au ascultat "Amazing" in versiunea ta, au zis ca e mult mai buna decat versiunea Innei. Si nu au spus-o de dragul meu, ci au fost obiectivi! Daca e sa fac un top intre cele 3, as pune "More & more" pe 1, ti-a iesit extraordinar - pacat ca nu s-a intamplat mare lucru cu ea in Romania, dar sper ca pe urmatorul album sa fie inclusa si in plus in Romania succesul unui artist (ma refer acum strict la topuri) se masoara dupa criterii subiective si foarte usor manevrabile, ca sa zic asa. Nu am auzit in vreo tara mai occidentala (ca sa nu zic mai civilizata) sa se alcatuiasca topuri pe baza numarului de difuzari la radio, ci clasamentele se fac pe baza VANZARILOR. Dar Romania mai are un drum lung pana acolo si acum nu ma apuc sa fac teoria chibritului aici, vroiam de fapt sa te felicit pentru "Addicted" si candva in a doua jumatate a lui august ma intorc in Romania pentru ceva vreme si sper sa te vad in macar un concert!
Mult succes!!! _________________ Poate intr-o zi iti vei dori, sa ma vezi zambind ca-n prima zi, atunci te vei gandi doar la mine... |
|
Sus |
|
 |
ADI |
Trimis: Lun Iun 27, 2011 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan nr. 1.
Data înscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 523 Locație: Bucuresti
|
Cu bucurie vreau sa va spun ca piesa a intrat pe radio braila din ora in ora, prin urmare va ramane in playlist urmatoarea perioada iar reactiile ascultatorilor au fost pozitive prin telefoane. Sper sa o auda si organizatorii, sa am bucuria si mai mare de a o chema pt concerte pe Anca!!!  _________________

I'm ADDICTED to your music! |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Lun Iun 27, 2011 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
|
ma bucur Adi ca a intrat piesa pe radio..bravo! _________________
    |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Joi Iun 30, 2011 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
|
hei,dupa cum stiti varianta de club /radio la addicted nu mai vine doarece nu are sens sa ma enervez...asa se intampla cand ai incredere in unii si te te incurca...in fine,dar am vb cu un producator de la noi care a lucrat cu dan balan sa vedem sambata cand voi merge la el cum il inspira pe el piesa..va tin la curent,sunt racita ca am fost la munte am mers km intregi pe jos iar bijouul meu cot la cot cu mine:)))))))si a fost super am descoperit locuri superbe pt drumetii...poate facem asta noi toti.ce ziceti? _________________
    |
|
Sus |
|
 |
|