Autor |
MALINA |
Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:50 pm Titlul subiectului: piese preferate(de sezon):) |
|
|
 Admin
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 696
|
Daca aveti piese preferate actuale din muzica postati aici piesa,artistul..etc  _________________ www.anka4life.skyrock.com
Ultima modificare efectuată de către MALINA la Mar Oct 30, 2007 11:57 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
anca |
Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
 STAR
Data înscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 187
|
va place noul single impact?  |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
 Admin
|
da mie imi place...e ok,am ascultat-o de cateva ori clipul e si el ok suna bine piesa au lucrat ceva la ea  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
Lau |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 1:53 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 141 Locație: Bucuresti
|
Putem sa vorbim si despre alte trupe?
Nu mai inteleg. |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 6:56 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
 Admin
|
Lau a scris: | Putem sa vorbim si despre alte trupe?
Nu mai inteleg. |
Draga Lau,hai ca nu vreau sa te las in "ceata"din nou.am facut acest topic special pt singeluri de moment,nu neaparat pt trupa care le interpreteaza.Iar legat de nedumerirea ta,putin mai veche...am zis de atunci ca putem discuta despre alte trupe alte trupe in afara "respectivei trupe"din care Anca a facut parte  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
PATRIK |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 340 Locație: Bucharest
|
Se putea vorbi despre asta si la "muzica buna"  |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 7:08 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
 Admin
|
Da,Patrik intr-adevar dar si aici e ok ,ca discutam piese ale momentului si acolo discutam in general si preferintial de toata muzica buna mai bine sa fie o cuprindere mai larga pe o tema eu asa cred  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
Tainted Love |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 15/Mai/2007 Mesaje: 117 Locație: Sibiu/Frankfurt
|
Pe langa "Hello" semnat Crush & Alexandra Ungureanu care se afla pe locul 1 in preferintele mele de multa vreme, mai amintesc si noua piesa a Danei Nalbaru "Mai e o zi", care e de-a dreptul extraordinara si mai aduc in discutie un comeback: Andreea Antonescu cu piesa "Doua zile". Imi mai place si "Silent time" de la Essenza, am ascultat-o mult inainte sa plec din tara.  _________________ Poate intr-o zi iti vei dori, sa ma vezi zambind ca-n prima zi, atunci te vei gandi doar la mine... |
|
Sus |
|
 |
ADI |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
fan nr. 1.
Data înscrierii: 06/Aug/2007 Mesaje: 523 Locație: Bucuresti
|
Mie imi place f. mult noua piesa a celor de la Impact, "Love or die". Pt ca ne-a intrebat Anka. Chiar imi place super mult piesa. Suna super!
Desigur ca pe langa asta, sunt "HELLO", de la Crush si Alexandra, dupa cum bine se stie, apoi "Feel"-Dj Rynno si Sylvia, Diana-Mi-ai frant inima, etc. Sunt multe piese si artisti a caror anumite piese imi plac sau chiar si muzica lor in general.  _________________

I'm ADDICTED to your music! |
|
Sus |
|
 |
Lau |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
|
Pentru mine ANCA BADIU IS THE BEST!De la noi doar ea imi place.
Cat despre melodia celor de la Impact mi se pare un house ieftin, de acum 10 ani. Este o parere si va rog sa o considerati asa. |
|
Sus |
|
 |
Carolina |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 17
|
Si mie din muzica romaneasca imi place doar Anka in rest ascult numai muzica straina |
|
Sus |
|
 |
MALINA |
Trimis: Mar Oct 30, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
 Admin
|
Si mie imi place proiectul "Dj Rynno&Sylvia" Mai exact piesele cu care au intrat pe piata muzicala:"Feel" si "Save me"  _________________ www.anka4life.skyrock.com |
|
Sus |
|
 |
luczian |
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
 fan.nr1&moderator
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 261 Locație: bucuresti
|
am vazut clipul nou Impact pe youtube. piesa e f. tare, ritmul e pe masura si beat-urile mi se par actuale. per ansamblu, imi place... singura bila neagra as da-o pentru versuri... care mi se par destul de slabute. in rest, ma bucur ca Impact au regasit calea cea buna dupa ultimele 2-3 piese care pur si simplu m-au dezgustat.  _________________ ...still thinking at something brilliant... |
|
Sus |
|
 |
DeeDee |
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 84 Locație: Giurgiu
|
e draguta melodia de la impact, dar recunosc ca nu simt nevoia s-o ascult prea des.
in schimb melodia silviei e in heavy rotation  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Lau |
Trimis: Lun Noi 05, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
 fan nr. 1.
|
O melodie care o ascult cu placere este Apologize-Timbaland. Se pare ca usor, usor incep sa ascult si muzica mai lenta . Poate datorita melodiei Cineva care imi place tot mai mult.  |
|
Sus |
|
 |
|